Resultaten voor gispen

gispen
Gispen uw circulaire projectinrichter.
Broeinest Amsterdam opent op 28 mei haar deuren op een creatieve hotspot in Amsterdam Noord. Gispen is partner van deze nieuwe locatie. Gispen beloond met PSO-certificaat voor sociaal ondernemen. Gispen heeft per 1 april 2018 het PSO-certificaat Prestatieladder Socialer Ondernemen behaald.
eetkamerstoelen
Gispen Outlet.
Welkom bij Gispen Outlet, hier richt u uw werkplek voordelig in! Betaalbaar, betrouwbaar en duurzaam, dat is waar wij voor staan. Wij leveren top kwaliteit meubels van ergonomisch en hoogwaardig design. Bij de Gispen Outlet vindt u het mooiste meubilair voor de scherpste prijs!
Gispen stoel
Gispen bedrijf Wikipedia.
Fauteuil Gispen, model nr.412 1934. Slaapstoel Gispen, model nr.404 1936. Zie ook bewerken. Externe links bewerken. Gispen en zijn ontwerpen. Het bedrijf Gispen. Dutch Originals: huidige fabrikant van de klassieke modellen van Gispen onder de naam Gispen Classics Gispen Today.
gispen tafel
Gispen Wikipedia.
Willem Hendrik Gispen theoloog, 1900-1986, hoogleraar godgeleerdheid en rector aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Willem Hendrik Gispen ontwerper 1890-1981, ontwerper en oprichter van de fabriek voor designmeubilair Gispen. Willem Hendrik Gispen predikant, jr. 1871-1934, predikant zoon van Willem Hendrik Gispen predikant, sr.
eetkamerstoelen
Willem Hendrik Gispen ontwerper Wikipedia.
Dankzij enkele financieel welgestelde relaties als Cees van der Leeuw kon de fabriek echter gereorganiseerd worden en kreeg Gispen een directeur naast zich, de scheepsbouwkundig ingenieur W.F. In 1949 trok Gispen zich terug als directeur van de fabriek, maar hij bleef zich bezighouden met industriƫle vormgeving.
Bureaustoel
Gispen International BV.
Word ook partner. Parallelweg West 23. 4104 AZ CULEMBORG. Gispen en Circulaire Economie: in de praktijk. Gispen en Circulaire Economie: in de praktijk. Gispen International BV op Twitter. Gispen International BV op Linkedin. Gispen International BV. Over Gispen International BV.
Bureau
Stichting Gispen Collectie.
De inrichtingsprojecten laten zien hoe deze producten door Gispen in kantoren en woonhuizen zijn toegepast. Ook kunt u op deze website digitaal door de historische Gispen catalogi bladeren. Het aantal producten, projecten en catalogi op de website van de Stichting Gispen Collectie wordt regelmatig uitgebreid.
werkstoel

Contacteer ons